Feb 10, 2021, 6:55 AM

Любовта е чудесно нещо 

  Poetry » Love
238 1 3

Любовта е чудесно нещо -
прави всеки миг красив.
И душата ти гореща
като птица ще лети.

 

Че животът – той е полет
на една мечта дори.
Трепет нависоко горе
стават светли твойте дни.

 

А от светлината бягат
мрак, и болка, и беди.
В огънчето те изгарят,
дето в тебе носиш ти.

 

Ти пази го да не гасне
като слънце да гори.
Всичко живо с обичта си
на земята погали.

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??