Mar 31, 2005, 10:22 AM

Любовта, физиката и още нещо... 

  Poetry
1204 0 2
       В любовта няма праволинейно движение,
       няма и закон за изменение.
       Тя е константна величина,
       тя е затворена система от две тела.

       При нея законът за гравитацията не важи.
       Това е така, не са лъжи.
       Компоненти са и нежността и обичта,
       това е тя - единственият вечен закон
       ЛЮБОВТА!

© Гергана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??