May 29, 2015, 7:06 PM  

Любовта ми без тебе 

  Poetry
586 0 0

ЛЮБОВТА МИ БЕЗ ТЕБЕ

 

Любовта ми без тебе боли.

Всяка мисъл е камък надгробен.

Всички залези, всички луни,

се стопяват във капка отрова

и поемат по вените. Знам,

все към теб ще ме води безкрая.

С всяка стъпка ще стигам до там –

да те имам, когато те няма...

Все по-често в нощта ще вали

и ще шепнат дъждовните капки.

Любовта ми без тебе горчи...

Като глътка отрова – от сладко.

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??