Mar 8, 2022, 10:44 AM

Любовта не е ли само... 

  Poetry » Love
187 0 0

    Любовта не е ли сáмо…

 

Любовта не е ли сáмо

видовете самота,

раковината, която

нося в моята ръка?

 

И шумът вълшебен в нея

морските вълни събрал,

и илюзията странна

пред очите разпилял.

 

Знак от лунната пътека,

път красив неизвървян

и целувка синя, лека,

порив още неразбран.

 

Любовта не е ли сáмо

видовете самота,

раковината, която

нося в моята ръка?

 

     Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??