Jun 8, 2007, 11:15 AM

Любовта ни 

  Poetry
601 0 6
      Любовта ни, 
                   като птица  неземна,
      понесла ни  
            към митичното седмо небе,
       не първа! 
                        Дано е последна!
      Закриляй, Господи,
                      светлите и криле!


      И нека нагоре да ни издига!
      И нека в небето ни извиси!
      Тя е светлата огнена сила,
      която ще ни спаси!
      
     

© Нина Сименова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??