Jul 31, 2016, 8:48 AM

Любовта ни луда 

  Poetry » Love
245 0 1

И във жега, и във студ

аз съм лудото ти вино-

натежал до днес мавруд

под небето ни от синьо.

 

Дълго зреех аз за теб

и за сладката ти мента.

В тъмния вечерен креп

вързвам ти червена лента.

 

В тоз върховен вече миг

да започнем с твойта мента.

Не със шепот, а със вик

да се любим на момента.

 

А след този апетит

да преминем на мавруда.

Тоз живот ще ни е сит,

щом е любовта ни луда!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??