Oct 3, 2023, 1:28 AM

Любовта създаде помежду ни път… 

  Poetry » Love
181 4 4

Устните ти запалиха всеки момент,

и изпълниха с топлина сърцето ми.

И запечатаха се устните ни в плен,

за да ни събират заедно всеки път.

 

Целувките ти освободиха страстта,

която нося отвътре и в нея изгарям.

И преминаха през тялото и душата,

за да се обичаме без време и в плам.

 

Ръцете ти хванаха в миг историята ни,

и като хвърчило мечтите ни полетяха.

И всичко придоби смисъл в живота ни

щом в ръцете пътищата се преплетоха.

 

И любовта създаде помежду ни път,

за да се откриваме, когато се изгубим.

И намираш се в кръвта ми, в плътта ми.

и в душата, и времето за нас е спряло.

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??