Apr 18, 2013, 11:43 AM

Любовта в моят дом 

  Poetry » Love
555 0 3

Наднича Любовта сред светлината

и по стените зайчета рисува,

разпъва като във море платната.

Днес в моя дом усмихната нахлува.

 

Пулсира. В часовете се оглежда.

Мечтае и усещам топлината.

В косите ми посява миг Надежда,

танцува в тях, прогонва тъмнината.

 

И с тихи стъпки в ъглите заспива -

за утрото да грее, в нови часове.

Децата ми грижливо през нощта завива

и в сънищата им сред нежността плете.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??