Музика звучи в ушите ми!
Сладката мелодия на страстта!
Живот е това! Това е душа!
Да танцуваш, е магия!
И в радост,
и в тъга
тя ти помага!
Затова не мисли,
а сега пусни любимата си песничка,
потанцувай за мига
и се наслади на живота!
© Диди All rights reserved.