May 8, 2008, 9:03 PM

Магия 

  Poetry
732 0 1

Магия

 

Всеки ден бях аз сама,

всеки час търсех аз утеха,

всеки миг оглеждах се аз за теб,

а намерих едно голямо нищо...

Вървейки, стъпвах аз на облак,

потъвах всеки ден и час...

а ти стоеше там горе и се молеше

по-бързо да падна аз.

Потъвайки надолу към земята,

усещах вятъра в мен,

нашепвайки в ухото:

"Бори се, мила моя, за щастието в тоз живот сама."

© Мирослава Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??