Dec 12, 2009, 8:52 AM

Магия 

  Poetry » Love
841 0 14

                                           

                                             Магия

 

                        Слънчев аромат разстила воали…

                        Дарява ни с късче безвремие.

                        С топло мълчание гали ни… гали…

                        Води ни към съдбовно прозрение…

 

                        Желания нежно разнищваме.

                        Ухаят сетивата замаяни.

                        Свиваме и разбъркваме жарко огнище…

                        и… тихо прераждаме зазоряване…

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??