Jun 2, 2007, 12:05 AM

Магията любов винаги разпалваш ти... 

  Poetry
778 0 0

Ти си различен...
Макар понякога циничен, те обичам.
За мен си най-симпатичен.
Любовта с твоето име наричам...

Всеки ден ме зареждаш със сили.
Показваш ми, че има за какво да живея.
Говориш ми думи толкова мили.
... ако се наложи, без теб няма начин да успея!

Много си нежен, красив...
Харесвам те какъвто си.
Дори от време на време да си див,
магията любов винаги разпалваш ти...

Успяваш да ме разсмееш,
тъжна ли съм, ме гушкаш.
На вятъра време не пилееш...
А аз обичам, когато си при мен и ме слушкаш!

Усещам те толкова близо до себе си,
и знам - аз мога
да ти разкрия всички мои мечти, беди,
мога да споделя с теб всяка тревога...

Обичам те заради това, което си.
Обичам те от все сърце,
дори да си ме наранявал ти,
знай, че съм в твоите ръце.

Обичаш ме и ти,
дано така да е и занапред,
отдалеч личи,
чувствата ни никога не ще се превърнат в лед!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??