Dec 27, 2020, 12:43 PM

Майчина клетва 

  Poetry » Other
395 1 6

Най-добрата дума чул съм я от мама:

- Жив да си ми, сине! Да си ни отмяна! 

Нека като слънце, озарило двора, 

мисъл да ни радва, че с добри си хора! 

 

И където, сине, бил си и ще бъдеш, 

никого за нищо ти недей да съдиш! 

А върви с усмивка, вярвай във съдбата! 

Знай, сърце го стопля само добрината! 

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??