Майстор:
Опитен занаятчия,
фен на бира и ракия.
Майсторлък, отнемащ дни,
кратко той ще обясни,
как за нула време става,
даже го и обещава,
но след седмица се види,
че това не ще го биди.
© Марин Цанков All rights reserved.