Те, клетвите, са минало...
От баба тази дума знам,
от приказки в детството отминало,
че с клетва се наказва
грях голям...
Признавам,
с характер съм чепат!
Езикът ми понякога е рязък,
но не нагрубявам във аванс!
Обидят ли ме - със слова порязвам!
Аз молих се и казвах: "Не така"!
Понякога да отмъстя се вричах
и после съжалявах за това,
защото само с мисъл
злото към "врага" привличах...
© Nina Toshich All rights reserved.
Хареса ми Никол!
от един друг...Македонец (от един регион в България, за да не бъда разбран неправилно или както някои тук се определят като шопи)