Jan 27, 2007, 12:21 AM

МАЛКА СЪМ ЗА ТЕБЕ! 

  Poetry
1632 0 3

МАЛКА СЪМ ЗА ТЕБЕ!


Малка съм за тебе и не искаш да си с мен.

Нима мислиш, че не мога да обичам?

Нима си мислиш, че друг ще дойде в моя ден

От твоите длани да ме отвлече?

Нима си мислиш, че те лъжа безпричинно

И че само си играя на любов със теб?

Нима си мислиш, че всичко в мене е фалшиво

И съм само една купчина от фалш и лед?

Да, казвай, че съм много малка за тебе,

Но знай, че малките нежни неща

Понякога радват много повече, отколкото

Една нереална и лека жена.

Когато тя те докосне студено с лъжи,

Тогава спомни си онова момиче, което

Те обичаше и ти го казваше, но ти

Само се смееше така налудничево и превзето.

Прости ми за думите, но те сами ме молят,

Продължавай да се смееш все така,

Но когато съвеста и разума поспорят

И се осъзнаеш, ела...

Ако не е вече твърде късно!

 

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??