Малкият голям свят
Една игра с думи…
Голямата любов - необяснима,
е в малката сълза - непобедима.
Омразата - голяма, непростима
и малката ръка - незабравима.
Радостта голяма – наранима
при малката звезда- недостижима.
Голямата мечта – необозрима -
е в малката снежинка – уловима.
Болката голяма – нетърпима -
от малката надежда – излечима.
Когато някога остане сам,
човек е малък - а светът голям.
Но влюби ли се – дори неразбран,
светът е малък, а пак той – голям.
Post Skriptum:
Добра или лоша - векове поне,
играта с думи не може да спре.
…………
Wali /Виолета Томова/
© Виолета Томова All rights reserved.