Sep 6, 2011, 9:57 PM

Малко 

  Poetry » Phylosophy
579 0 0

С малко пари в малкия джоб,

бих се чувствал малко щастлив,

малко смутен от мисълта,

че съм все още малко жив.

 

Че все още, малко уплашен,

в бъдното малко се вглеждам,

в малкия свят, тъмен и прашен,

живота си малък преподреждам.

 

Животът, досега живян,

малко честно, малко смело,

животът, досега разбран,

много на думи  и малко на дело.

 

© Иван Симеонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??