Mar 16, 2016, 7:55 AM

Малко човече с много късмет 

  Poetry » Humour, Phylosophy
677 0 4

Някога някъде в някакво някак си 

родил съм се АЗ... брех, че сюжет.

Прекрасен, осмислен, зрял, автентичен,

малко човече със много късмет.

© Iv All rights reserved.

Голям проблем имам с Муза-та... таа русата... шепне ми, досажда, буди ме посред нощ мамка й, и щом Фана молиФчето - бЕга.... а аз повече от 3-4 рЕда не помнИМ... и сричам после и се потИМ.. уф, абе тъжна история. Сега нарочно съм пропуснал една запетайка след "брех" и преди "че сюжет" и я дебна да ме коригира, дано я хвана да си довърши мисълта, щото ако чака мене - най-много аз да я довърша (нея - Музата, не мисълта) ... което май е по-вероятно.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??