Jun 23, 2015, 7:48 AM

Малко ли те обичах? 

  Poetry » Love
795 0 4

Не бях ли до теб, като имаше нужда?

Не бършех ли тихо твоите сълзи?
Не слушах ли, като говореше ми за чужди?
И не те ли обичах, ти ми кажи?

Не бях ли опора в твоите несгоди
и дом, който да те подслони?
Не бях ли смях, тъгата ти гонещ?
Не те ли обичах, ти ми кажи?

А пък ти не беше ли моята болка?
Не разкъса ли сърцето в тези гърди?
Ако поискаш, още ще търпя, но колко?
Малко ли те обичах, кажи?

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??