Dec 29, 2014, 9:30 AM

¿Mamacita, donde esta Santa Claus? 

  Poetry » Other
434 0 1

В две шепи смях
се крие Коледният дух
и в бляскави играчки от елха
се отразява.

С бенгалски огън се разпръсква.
Като сух изкуствен сняг
полепва по елхата.
Свещи пали

в тържествения полумрак.
Кънти.
Звъни
вълшебен хор от милион желания
стаени

и в бялата надежда на нощта
провиждаш пътя,
осветен
от Коледния дух,
с фенер в ръка,

по който всеки миг
ще долети за теб специална пратката
във шейната със елените.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??