Jul 2, 2017, 11:21 AM

Мамо! 

  Poetry » For kids
1353 1 0

Мамо, приказно

е Земното кълбе под

синьото небе!

 

Мамо, прелест са

и Земното кълбе, и

синьото небе!

 

© Стоян Минев All rights reserved.

The work is a contestant:

"Приказка за Доброто" »

10 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??