Jun 14, 2008, 4:41 PM

Марионетки на Съдбата 

  Poetry » Phylosophy
490 0 3
Аз знам- всеки от нас правото има
пътят си сам да избира.
Животът пътищата ни променя
и посоките ни изменя!

Но аз, знаеш, мисля - съдбата проклета
на наивните нас нишките разплита
против волите ни- никой не пита!

Играчки в нейните ръце -
глупаци, роби без право на сърце!
Стоим ние зад решетките
затворени, ка'т роби заточени.

Но дали ти ще имаш сила
от калта да се надигнеш,
на тоя звяр оръжие да вдигнеш
и господар на себе си да бъдеш!

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??