May 13, 2014, 9:19 PM

Маршът на осопаните 

  Poetry » Other
263 0 1

(Да се чете отсечено)

 

Оцеляват коравите;
тези с каменна броня
осопани, които
с бавни крачки догонвате
и бедите с тях сблъсквате,
и размазвате подвизи
по гърба им излъскан от
мекотели въпросия.

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??