Apr 12, 2008, 5:14 PM

Маса за двама 

  Poetry
863 0 2

Маса за двама

 

Свещи светят меко на маса, приготвена за двама,

няма никой на земята, освен Ти и аз.

 

Романтична вечеря със студено вино,

и ето - тук сме с Тебе заедно, в спрян момент от вечността.

 

Една любов в първата си нощ,

сами със Теб, в нашия красив и малък свят, само Ти и аз, и светлина от свещ.

 

Любовни слова

 като падащи листа, носени от хладък полъх,

летят из нашите мисли, четящи се във Твоите очи.

 

Докосвайки се, палим огъня скрит в нашите сърца.

Целувайки се, чувам ангелската песен.

 

Ти си като дар, даден ми от Бога.

Ти за мен си всичко на света.

 

Няма да съм без дом и без покой,

в твоята душа намерих своята съдба.

 

Спокойствие обзема ме сега

от протегната ти ръка.

 

Знам, водиш ме към храма,

готов съм да умра.

 Тук, на маса, приготвена за двама.

 

 

 

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??