Oct 8, 2010, 12:18 AM

Маска 

  Poetry » Other
662 0 2

Маска

 

Не е нужно да го правиш,

Защо усмихваш се, когато те боли?

Така все по-безчувствена оставаш

И все повече обличаш се в лъжи.

 

Не искаш ли да се покажеш

Такава, истинска, каквато те познах,

Нима на тез очи ще можеш да откажеш,

За да ги отворя колко много преживях.

 

Вземи си болката, която ми остави,

Научих се и сам да я набавям,

И някак си това, което с мен направи,

Помогна ми със всичко да се справям.

 

Да пия от живота се научих

И пак да се събуждам ожаднял,

Но тази роля май не се получи.

Написах си сценарий за по-хубав сериал.

© okinaf All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??