Jun 21, 2007, 10:20 AM

Мечта 

  Poetry
957 0 5
                               Мечта
 
            Имам хиляди мечти
            и във всичките си ти.
            Може ли поне една
            да изпълниш ей сега?
            Да останем насаме
            в малко тъмно кафене,
            че сърцето не трае:
            пулсът му за теб играе,
            кръвното само пристига 
            и тревога вдига.
            Дух и тяло боледуват,
           но лекарства не купуват.

            Откри ли ми мечтата,
            разбра ли хитрината?
            
       

© Олга Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??