May 19, 2010, 7:08 PM

Мечта 

  Poetry » Love
623 0 0

Кристална тъмнина,
говор в тишина.
Само белите крила
и безплътна красота.
Черна коса, сини очи,
тъмни устни,
шоколадов тен...
Убиваш ме отново
ден след ден...
Зная, че ще отлетиш -
привикнала съм към това.
Но как мога да те спра?
Сега сме само аз,
ангелът и прекрасната
М Е Ч Т А . . .

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??