Oct 5, 2023, 9:39 AM

Мечта 

  Poetry
210 2 2

За съжаление детето създало тази творба е с логопедичен дефект и лека форма на идиотизъм.

 

Искам да поасна, толкова голям.

Цялата планета аз да я изям.

Всичките дъвета, птички и еки

с дугите хлапета имаме мечти.

Да стоим акета, тя да полети.

Тъсиме планета в дугите звезди.

Тя да е касива с множество гои,

с океани сини, с бели планини.

Там ще постоиме много чудеса.

Чените комини в сиви небеса.

После ще одиме множество деца.

Те да си потъсят дугаде земя.

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??