Feb 2, 2007, 8:20 PM

Мечта 

  Poetry
754 0 2
Мечта тъй нереална, мечта недостижима. Мечта банална, мечта невзрачна, невидима. Мечта едничка, мечта за двама. Мечта самичка, мечта скована. В мечтата ми ти беше, в нея ти се скри. Там твойта сила безмилостно цареше. Така мечтата ми уби. С мечтата и сърцето разруши. Пожара, който гореше потуши. Огъня - тъй страстен угаси, и започна да изчезваш... в онези дълбини.

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ще имаш много други мечти,миличка!Горе главата!
    Поздрави!
  • добре те разбирам, но можем ли да съживим мъртвата мечта? Може би само с вярата и надеждата?! Но те не умират ли с мечтата?
Random works
: ??:??