Aug 7, 2008, 10:33 AM

мечтание 

  Poetry » Love
740 0 6
Ще дойде ли денят,
във който
да съм спокойна и да не боли,
душата ми да търси рая
и никой да не ме вини.
А слънцето, изгряло рано,
да ме погали със лъчи
като дете
със плач заспало,
със ласки да ме утеши.
Аз нежно ще му се усмихна,
ще стопля своите ръце,
със неговия огън ще притихна
и ще заспя като дете.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??