Мечтая за широк простор.
Необятни небеса.
Красиви поляни с цветя.
И теб.
Мечтая.
За дребните неща.
За малко обич. Добрата.
За малко щастие за всеки.
Не, не за нови дрехи.
За усмивки и слънца
жадува моята душа.
© Гергана Личева All rights reserved.