Aug 10, 2012, 7:42 PM

Мечтател 

  Poetry » For kids
1182 0 22

 

 

Щъркелчо ти дългокрак,

май за път се стягаш пак?

        Ето - забелязвам даже -

        вече стегнал си багажа.

Имам аз една мечта -

с теб сега да полетя.

        Моля ти се таз година

        да пътуваме двамина!

Там във топлите страни

лятото ще продължи.

        Ще се къпя в океана,

        много тъмен тен ще хвана.

Ще играя като брат

с негърче кат` шоколад.

        Ще пояздим крокодили

        и двугърбите камили.

И банан, кокос, бадем

ще похапвам на корем.

        А когато дойде пролет,

        пак ще се отправим в полет.

Ще се върнем у дома -

в най-красивата страна.

         И тъй цялата година

        все ваканция ще имам!

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??