Feb 11, 2021, 11:24 AM

Мечтая и за мен да е така 

  Poetry » Love
273 0 0

 

Любовна пролет,

трепети, ухания..

А тя красива,

в слънчево сияние.

Роман стихия,

летен дъжд,

ридание.

И после светла от звезди нощта,

а те са заедно.

 

Мечтая и за мен да е така...

 

<3

За нас любима вечна ще е пролетта,

щом заедно вървиме под звездите

и пълна със любов ще е нощта,

щом с обич са ни свързани душите!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??