Искам да полетя, да се рея
във въздуха с вечността...
Днес ще захвърля всички
принципи и ще последвам
любовта, защото
само тя може да ме накара
в небето от мечтите да полетя...
Също така вярвам и в чудеса,
да, всеки ден се случват, вярвай
и ти в това, защото е така...
© Ноно Якимов All rights reserved.