Mar 20, 2010, 3:47 PM

Мечти 

  Poetry » Other
593 0 9




Искри - звезди
омая
ухания
пролет
на диви сини
цветя...

Поточе
река
море
океани
уханни
блянове...

Любов
обич
надежда
лекокрили птици...

 

Вяра...
към утринни зари
на бленувани
мечти...

20.03.10г.
Р. Иванова

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??