May 7, 2024, 7:15 PM

Мечтите ми са стръмни върхове 

  Poetry » Authors song
113 2 1

Какво като годините препускат
на своите невидими коне?
Мечтите ми все още скитат боси
с развят перчем и с голи рамене.

Събужда ги на Утрото тромпета
щом Слънцето от хълма разцъфти.
Земята се превръща на карета.
И хукват боси моите мечти!

През камъни, дървета и ливади.
През огън. И дълбоки снегове.
Мечтите ми са още голобради.
Мечтите ми са стръмни върхове!

© Георги Ревов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??