Aug 16, 2010, 9:45 AM

Между теб и мен 

  Poetry » Love
1222 0 3

Избираш си роля,

(и ти като мен)

може би живееш

в съня си студен.

 

Един ден си клоун,

следващ - трагик,

днес в мене си влюбен,

утре си циник.

 

Маските сменяш,

лицето си криеш,

сигурно нощем

срещу луната виеш.

 

По-добра не съм,

признавам,

днес кучка съм,

утре всичко ти давам.

 

Днес те обичам

като очите си,

утре те оставям

да пиеш сълзите си.

 

Заклевам се,

и двамата ще ни боли.

Да не кажеш,

че не те предупредих!...

 

T.R.

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??