May 29, 2008, 5:41 PM  

Междусезоние 

  Poetry » Other
823 0 5

Замръзнал вятър в локвите.

И преспи - с кал омесени.

Прехапани от слънцето
се ронят бледи пъпките.

В очакване на щъркели,
душата се e свила на кълбо
и тихо стене по отминалата зима.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Публикувано във:

eLit сайт за литература 18 Ноември, 2010

в. Уикенд 13-19 август 2011

в. Уикенд  16-22 юни 2018

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??