Всичко, което мога съм ти казала.
Всичко, което успя ми даде.
Пребродих всички параклиси
и късче за прошка оставих навсякъде.
Закъснях в този свят.
С едно мигновение…
Тъничка нишка е времето.
Мелодия без текст.
Тананикам те…
Да я изпея без тебе не мога.
Сега те настигам в секундите памет,
а в тях - целият свят се оглежда.
Аз не съм тази, която искам да бъда.
Изненада ме пропаст.
Невъзможно ми е да я прескоча.
Тъжен дует на два саксофона сме.
Мелодия без текст.
Тананикам те…
Намери ме…
Моля те…
Да я изпеем.
В някой от следващите ни животи.
12.09.2009 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.