12 sept 2009, 13:47

Мелодия без текст 

  Poesía » De amor
1682 0 23

Всичко, което мога съм ти казала.

Всичко, което успя ми даде.

Пребродих всички параклиси

и късче за прошка оставих навсякъде.

Закъснях в този свят.

С едно мигновение…

Тъничка нишка е времето.

Мелодия без текст.

Тананикам те…

Да я изпея без тебе не мога.

Сега те настигам в секундите памет,

а в тях - целият свят се оглежда.

Аз не съм тази, която искам да бъда.

Изненада ме пропаст.

Невъзможно ми е да я прескоча.

Тъжен дует на два саксофона сме.

Мелодия без текст.

Тананикам те…

Намери ме…

Моля те…

Да я изпеем.

В някой от следващите ни животи.

 

 

МУЗИКА

 

 

12.09.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??