Една сълза събрала е всемира.
Кристална капка обич и тъга.
С акорди тихи тишина умира.
Мелодия на мисли в самота.
Една сълза изгаря и докосва
ефирни струни в твоята душа.
Тя сянка е на чужда сянка.
Не казаните думи през нощта.
Една сълза е хиляди въпроси
за истини и истини в лъжи.
Не търси вяра, тя не проси.
Дъждът от спомени вали.
Една сълза е свят за двама.
Божествената чистота.
© Гедеон All rights reserved.