Aug 21, 2012, 11:04 AM

Метаморфоза 

  Poetry » Phylosophy
355 0 0

Това, което вчера бе добро,
то днес е безнадеждно остаряло...
Измита времето като с гребло,
и цветове, и всичко в черно-бяло...
    1977г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??