Sep 27, 2012, 10:25 AM

Метаморфоза 

  Poetry » Love
604 0 4

Залутана във лабиринти от мечти,
жената трудно любовта си ще признае.
Напразно се опитваш в многодънните ù ириси
ти чувството да разгадаеш.
Дори сърцето ù да е готово с твоето
в галоп любовен да препусне –
очите крият тайната,
но я издават тънките ù устни –
две алени гъсенички -
те всеки миг ще затрептят - о, чудо!
Жената ще е твоя в оня миг, във който
гъсениците се превърнат в пеперуда.

© Владимир Виденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??