Nov 28, 2009, 5:57 PM

Миг 

  Poetry » Love
633 0 6

 

 

 

Проточен като карамел -

повече горчив...

Като пирон

в главата ми забит -

точно там,

където днес мълчиш!

 

27.11.2009г.

© Мария Петрова-Йордано All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??