Jul 13, 2008, 10:54 PM

Миг от самота 

  Poetry » Love
750 0 3

Миг от самота - в съня ми тихо спиш до мен.

Топлината ти усещам пак, макар за малко

тъжно време.

Тъмнината ме покрива цяла - чак крилата

ми повяхват.

Уморена търся своя смях, в свят безвкусен и суетен.

         Летях ли аз преди?!

... във време старо - вече необхватно.

Търся те в кристалните сълзи,

но няма те до мене.

© Мария Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??