13.07.2008 г., 22:54 ч.

Миг от самота 

  Поезия » Любовна
697 0 3

Миг от самота - в съня ми тихо спиш до мен.

Топлината ти усещам пак, макар за малко

тъжно време.

Тъмнината ме покрива цяла - чак крилата

ми повяхват.

Уморена търся своя смях, в свят безвкусен и суетен.

         Летях ли аз преди?!

... във време старо - вече необхватно.

Търся те в кристалните сълзи,

но няма те до мене.

© Мария Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??