Dec 9, 2005, 5:19 PM

Миг съм 

  Poetry
958 0 2

Ще бъде нестинарска нощ

жерава ще са ми звездите,

аз в бяло, боса, с пусната коса

се рея като заблудена мисъл.

 

Музика съм.Транс. Поезия.

Ръцете ми са вятър, светлина

бледнеят спомени, отровна плесен

и огнен е езика на нощта.

 

Света е паралелен и безкраен

отварям аз врата подир врата

и миг съм, в хиляди проекции.

Жерава. Жива. Бог. Жена.

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??