Nov 12, 2007, 1:23 PM

Миг вълшебен 

  Poetry
628 0 10
В очите ти весело слънчеви
откривам така желаната топлина.
Косите ти като буйни треви
ме обгръщат с галеща мекота.
В дланите си, разлистени рози,
показваш какво си скрила от мен.
Там си събрала капчиците роса
от онзи, нашия пролетен ден.
Ще прегърна с душата си пееща,
твоите звезднолунни мечти.
Ще шептя до забрава "Обичам те!"
и само твоето "Да " ще ме утеши.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??