12 нояб. 2007 г., 13:23

Миг вълшебен 

  Поэзия
627 0 10
В очите ти весело слънчеви
откривам така желаната топлина.
Косите ти като буйни треви
ме обгръщат с галеща мекота.
В дланите си, разлистени рози,
показваш какво си скрила от мен.
Там си събрала капчиците роса
от онзи, нашия пролетен ден.
Ще прегърна с душата си пееща,
твоите звезднолунни мечти.
Ще шептя до забрава "Обичам те!"
и само твоето "Да " ще ме утеши.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??